16 Ocak 2011 Pazar

Milli Çözüm Dergisi Ve Ahmet Akgül'e Şükranlarımızla...







Milli Çözüm Dergisi,
Kasım 2007,
Abdullah AKGÜL;
"MANİSA'YI YUNANLAŞTIRMA HESAPLARI
      
         Osmanlı'yı çökerten Siyonist ekipten ve Mustafa Kemal‘e rağmen Lozan'da İsmet İnönü'yü yönlendiren ve özel danışmanlığını yürüten Yahudi Haham Haim Nahum,  İttihat Terakki kasasındaki Osmanlı altınlarını soyup iç ettiği paraları Yahudi dönmesi seçkinlere peşkeş çekmiş; Ülker, Koç, Gedizler gibi aileler zengin edilmiş ve bunların organizatörlüğünü yapan hain Mutasarrıf Hüsnüyadis ve varisleri eliyle de, bugüne kadar ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel işgallerini devam ettirmişlerdir. Öyle ki bunların izin vermediği kimseler belediye başkanı ve hiçbir partiden milletvekili bile olamaz hale gelinmiştir.

Manisa'yı kurtaran Fahrettin Altay Paşa'nın ismi caddelerden silinirken, Talmut menşeli ve Yahudi şifreli isimler verilmiştir.

"Deccal'in heykeli camiyi görüyor" diyerek,  Atatürk'ün anıtını şehir dışına götürmüşleridir.

Çanakkale'de en fazla şehit veren illerin başında Manisa geldiği halde, bu tarihi ve talihli gerçek, söz konusu bile edilmemiştir.

"Manisa Tarzanı diye meşhur edilen kişi ise; özel olarak getirilmiş bir Musevi'dir. Asker kaçağıdır, alkolik, esrarkeş bir insandır ve ahlaksızlıkları herkesçe bilinmektedir.  Rahmetli Hüseyin Dede; "Bunun adını ağzınıza almayın, çünkü murdar birisidir" demiştir. Ama şimdi bu şehrin temsilcisi olarak reklam edilmektedir. Üstüne üstlük tarihte ilk defa mesir programında bu sabataist kişi, milli kahraman gibi törenlerde yürütülüp onur payesi verilmiştir.

Manisa'nın Gülgün Hatun Vakfı'nın çevresine, şimdi Yunanlıların kutsal fahişesi NİOBE'nin adını vermek gibi bir kültürel rezalet işlenmektedir. AKP'li Belediye Başkanı'nın bu, kültürel kirletme ve tarihi değerlerimizi dejenere etme girişimlerine karşı, Manisa'daki Gönül Dostlarının, onurlu ve olumlu tepkileri, vicdan ehli her vatansever tarafından mutlaka desteklenmelidir.

Ama her türlü gaflet ve hıyanete rağmen bu şehir ve bu ülke, Yunan artıklarının ve Siyonist Yahudi uşaklarının değil; Revak Sultanların, Saruhan Beylerin ve şanlı Osmanlı şehzadelerinin torunlarının yurdu olarak kalmaya devam edecektir.

Manisa'daki solcu, sağcı ve İslamcı görüş ve kesimlerden, ama Ata'sına ve vatanına sevdalı, Bayrağına ve bağımsızlığına âşık; Dinine ve Devletine sadık "Gönül Dostaları"mıza selam olsun. Çünkü onlar bu şeytan şebekesini deşifre etmiş ve hilekârlıklarını ortaya sermiştir.

Çok şerefli, ama çetin ve çetrefilli bir diriliş ve direniş hareketi başlatan bu onurlu ve Milli şuurlu hareketler, giderek bereketlenecek ve elbette meyvesini verecektir.


ŞİİR

Desinlerde gözü yok, onurlu bir ekiptir
Gönül dostları derler, ülke dertlisi bunlar!
Şerefli görevleri, hıyaneti takiptir
Bir orduya bedeldir, bilin ellisi bunlar!


Aşk ile yola çıkıp, kardeşçe barışanlar
Hikmete talip olup, hizmette yarışanlar
Nemelazım demeyip, sonsuza karışanlar
Çağın alperenleri, gayret velisi bunlar!

Milli tavır sergiler, fırka farkı gözetmez
Dünya dertleri yoktur, menfaatten söz etmez
Müslüman Türk'e uyan, faziletten vazgeçmez
Çünkü aziz vatanın, asil yerlisi bunlar! 
  

Milli Çözüm Dergisi
Teknik ekibine,
 Yayın Kuruluna
 ve
 Genel Yayın Yönetmeni Sayın Ahmet Akgül Beyefendiye,
 yakın ilgi, teşvik ve teveccühlerinden dolayı
şükranlarımızı arzediyor,
 kalbî muhabbetle saygılarımızı sunuyoruz...

 SARUHAN GÖNÜL DOSTLARI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder