29 Ekim 2011 Cumartesi

TÜRK MİLLETİ BU HAİNLERİ TANI.

Yunan arşivlerinden alınan bu resme dikkat ediniz. Resimde Manisanın işgalinden sonra Tiyatro izleyen Yunanlı askerleri ve altı tane sarıklı sözümona Hoca kılıklı vatan Hainleri var.

Hemen merakınızı gidermek için söyleyeyim.Bu hoca kılıklı soytarılar Menemen de Cumhuriyet'e ve Atatürk'e başkadırarak yunanlılarla işbirliği yapan vatan hainleridir.
Arşivler de kimlikleri malum olan bu zatları deşifre edeyim ki Türk Milleti kimleri Meclis'e Vekil gönderdiğini de öğrenmiş olsun.

Giritli Mehdi Derviş, Sütçü Mehmed , Şamlı Mehmet Menemen'de Asteğmen Fetmi KUBİLAY'ın başını bağ testeresi ile kesip yeşil bayrağın tepesine takarak sokaklar da dolaştıran kişilerdir.

Bu kişiler çatışmada öldürülür, Tabii bu isyana yardım ve yataklık eden aralarında önceden Şeyh Sükuti’nin Menemen belediye başkanlığı yaptığı sırada yönetimde birlikte olduğu bilinen Hayımoğlu Yahudi Jozef, Erbilli Şeyh Esad’ın oğlu Mehmet Ali ve 37 kişi de daha sonra idam edilir.

Nakşibendi Şeyhi Esad Efendi ise ilerlemiş yaşından dolayı 24 yıla hapis olur, daha sonra tutuklu bulunduğu sırada hastalığından dolayı ölür, Fakat Şeyh Esat ve tarikatının amacı Cumhuriyet kayıtlarına, “Hükümeti yıkmak, ATATÜRK ilke ve inkılaplarına aykırı olarak saltanat ve şeriatı getirmek, tekke ve zaviyeleri açmak, şapkayı yasaklayıp yeniden fesin kullanılmasını” sağlamak olarak geçer.

Menemen isyanını Giritli Hüsnü Bey’in Türk Milletine ve Cumhuriyete karşı düşmanlığı sonucu Yunanistan’a gittikten sonra buradan idare ettiği yazılıdır.

Olayların tertipleyicileri ise Nakşibendi tarikatı lider Erbilli Şeyh Esat, işgal dönemin Manisa Valisi Giritli Hüsnüyadis 1922’de Yunanistan’a yerleşir ve onun kardeş çocuğu Giritli Derviş Mehmet, Menemen Belediye Başkanı Şeyh Sükuti ve akın akın Manisa’dan Menemene gelen diğerleri de müslümanlığı bırakıp histiyanlık dinine geçerler.

Böylece vatan hainlikleri de tescillenmiş olur.Yani bu halkımızı ''Din elden gidiyor'' diye kışkırtan ve Atatürk'ü deccal ilan eden soytarılar işgal yıllarında Yunana kurşun sıkmadıkları gibi genç bir Türk askerinin kafasını bağ testeresi ile tereddüt etmeden kestikleri için bu hainleri asla unutmamamız lazımdır.

Çünkü “Menemen isyancısı Derviş Mehmet’in (Menemen-Sümbüller Köyü) ikinci eşinden torunu, babadan Girit Rum’u, anadan Mısırlı Arap olan zat şimdi Meclis 'te vekillik yapan Bülent ARINÇ ın dedesidir…

Ve bu Bülent ARINÇ'ın dedesi ,Manisa'yı düşmana savunmasız olarak teslim edip 1500 kişinin bağ testeresiyle kesilmesine, 300 civarında kadının tecavüz edilmesine sebeb olan Manisa Valisi Hüsnü (Hüsniyadis) Devriş Mehmet ile kardeş çocuğudur.
Ne yazık ki bu zatı muhterem Türklüğün şimal yıldızı gibi parlayıp yükseldiği Bursa vilayetimizden de Milletvekili seçilmeyi başarmıştır.

Yazıklar olsun....

ERTUĞRUL KALAFAT
YAZAR
Kaynak(T.Tarih Kurumu Arşivleri


Kökleri,ruhu ve zihniyeti bozuk, Allâhın kuranda lanetlediği bu kavim bu gün hangi maskeleri kullanarak ve  nelerin arkasına sığanarak melanetlerini işlemeye devam etmektedir.

1-PKK örgütünü kimlerin kurduğu ve asıl destekçilerinin kimler olduğu???
2-Dinler arası diyalogcuların kimler olduğu ve  gizli amaçlarının ne olduğu???
3-Üçü birarada mabet diyenlerin,bu fikir ve düşüncelerinin çıkış kaynağının neresi olduğu ??? sorularının cevaplarını bulalım. 
Beynimizi ve aklımızı çalıştırarak, soru sormaya ve sorgulamaya devam edelim...

Bu melanet ve fikirleriyle insanlığın inanç ve din algısını bozmağa çalışanlar "SİYONİST YAHUDİLERDİR"Bunlar, her dinin dindarı görünürler,bozgunculuk ve fesatlarına dindarlık görüntüsünü örtü yaparlar.Oysa bunlar gerçek anlamda "DİNSİZDİRLER."
Bunlara hep birlikte şu soruları sormaya devam edelim...???

DİNSİZ DİNCİLER,YAHUDİ İSLAMCILAR DEMEK İSTİYORLAR Kİ :
İSLAM'IN PEYGAMDERİ MUHAMMED MUSTAFA DA HİÇ AKIL YOKTU Kİ,
ÜÇÜ BİR YERDE MABED YAPMAYI AKIL EDEMEDİ !...
DÖRT BÜYÜK HALİFELER,EBUBEKİR,ÖMER,OSMAN VE ALİ'DE DE
HİÇ AKIL YOKTU Kİ ÜÇÜ BİR YERDE MABED YAPAMADILAR !...
***
OSMANLI PADİŞAHLARINDA DA HİÇ AKIL YOKTU...
FATİH CAMİİ'NİN İÇİNE BİR HAVRA,BİR DE KİLİSE ÇAKMAYI AKIL EDEMEYEN FATİH SULTAN MEHMET !
YAVUZ SULTAN SELİM,SELİMİYE CAMİİ'NE ;
PADİŞAH SULTAN AHMET,SULTAN AHMET CAMİİ'NE ;
KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN , SÜLEYMANİYE CAMİİNE ,
BİR KİLİSE,BİR DE SİNAGOK ÇAKMAYI AKIL EDEMEMİŞLER !..
***
HELE,HELE  " DİKTATÖR "  VE İMALI BİR ŞEKİLDE "SELANİKLİ YAHUDİ"  DEDİKLERİ,
GAZİ MUSTAFA KEMAL DE ONLARIN İFTİRASIYLA  "YAHUDİ" OLDUĞU HALDE,
CAMİLERE HAVRA ÇAKMAYI AKIL EDEMEMİŞŞŞ !..
BUNLAR DAHA KESKİN YAHUDİ ÇIKMIŞ OLMALILAR Kİ ,
CAMİNİN İÇİNE BİR SİNAGOK ÇAKMIŞLAR,ÜSTÜNE ÜSTLÜK,
BİR DE KİLİSE EKLEYEREK ÜÇÜ BİR YERDE MABED YAPTILAR !!
***
İYİ,GÜZEL DE...
YAHUDİYSENİZ YAHUDİSİNİZDİR,ÖYLE HAVRA YAPMAK İÇİN NE DOLANDIRIYORSUNUZ !..
SİZ HAVRA YAPMAK İSTEYİN,BİZ SIRTIMIZLA TAŞ TAŞIRIZ !..
YAHUDİ OLMAK AYIP DEĞİDİR AMA GİZLENMEK ÇOK AYIPTIR !..
ŞİMDİ DAHA AYIP BİR ŞEY OLDU,
MİNARENİN BİR YANINA HAVRA,DİĞER YANINA KİLİSE KOYUNCA NE OLDU ?.
AYIP BİR ŞEY GÖRÜNTÜSÜ,ATIMIN TAKIMLARINA BENZEDİ !..
BU VATANDA NÜFUS YETMİŞİKİ MİLYON OLSA...
OTUZALTI MİLYON ERKEKTE ÜÇÜ BİR YERDE VAR,
GÖZÜNÜZ DOYSUN !!

Sonuç olarak bu gün PKK kimlikli hain ve düşmanlar kimdir ve asıl maksatları nedir?


DÜŞMANININ ADINI KOYAMAYAN İKTİDAR,DÜŞMANININ ADINI KOYAMAYAN KOMUTAN SAVAŞI KAYBETMEYE MAHKUMDUR !..DÜŞMANIN ADI PKK DEĞİL,BİZ YUTMUYORUZ ! AMA İKTİDAR VE KOMUTAN NEDEN YUTUYOR ?..AYIP DEĞİL Mİ...DÜŞMANIN ADINI KOYAMADILAR !.. DÜŞMANIN ADI PKK DEĞİL,ARKASINDAKİ ASIL DÜŞMANI SÖYLEYEMEYEN ZAVALLILAR !!